sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

EU Suomi - ei köyhä, ei kipee !

Tämä sanonta tulee väistämättä mieleen, kun seuraa julkisuudessa tavan takaa esillä olevia hallituksen kykypuolueiden ”sutkeja” nuoria ja rohkeita ministereitä heidän toimiessaan EU:n ja pankkimaailman ”sössimisen” seurauksia siirtäen, sekä rahalla että takaamalla - ja tietysti Suomen kansalaisten varoista.

Kipeetä ei ole tehnyt, näiden päättäjiemme ”hövelit” sitoumukset osallistua sotaretkiin (Afganistan/Nato)+ EU:n valmiusjoukot joita ei ole käytetty koskaan, kyseessä on miljoonat eurot.
Muiden EU maiden jäsenmaksuihin, omien jäsenmaksujen lisäksi (Englanti 2009 135 milj.euroa, ja näille seuraaville yhteensä 40 milj.euroa Saksa, Ruotsi, Hollanti, Itävalta) ja kaikki nämä ovat meitä rikkaampia valtioita !

Muut maat kuin Suomi maksaa maataloustukensa ns. EU rahoista, mutta me maksamme 1 miljardi euroa omista verovaroista.

Seurauksena väistämättä hallituksen valitsemalle toimintalinjalle ”hyysätä” EU:ta ja pankkimaailmaa, on jo toteutuneet yhä pienenevät kansalaisten palvelut ja hyvinvointi.

Esimerkkeinä olkoon tästä hallituksen kuntapalvelujen säästämispolitiikasta, Tuusulan valtuuston hyväksymät sosiaali-ja terveyspuolen toteutetut maksukorotukset terveyskeskuksissa ja ns. taksikortin poistaminen yli 60:tä liikuntarajoitteiselta ikääntyneeltä henkilöltä.
Myös terveys- ja sosiaali vastaanottojen lopettaminen kesällä Jokelasta ja Kellokoskelta, unohtamatta yöpäivystys ambulanssin lopettamista Pohjois-Tuusulasta.

Tämän EU- kiiman maksumiehiksi on viety myös Suomen kansalaiset suurten eduskuntapuolueiden toimesta, ja nyt Soinikin on astunut tähän ryhmään kun ei vastusta enää EU:ta, eikä muuten NATO:akaan.

Ei kommentteja: