sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Mistä pelastus kansalle vaaleissa ?

Useampikin eduskuntapuolueiden edustaja ja ehdokas on käynyt useampienkin lehden palstoilla esittelemässä kelpoisuuttaan ko. vaaleissa.

Eväät vain on näillä e-puolueilla vähissä, todelliset tiedot työttömyydestä sekä köyhyydessä elävien kansalaisten (n.700.000) yhä kasvava määrä vaatii toimia - ei lupauksia. Viimeisin kurjistus on lapsilisän poisto yksinhuoltaja perheiltä. Ja nykyisillä edustajilla on todella ollut 4 v aikaa toimia.

EU:n pankkimaailman tukemiseen riittää ”hulppeesti” tukea, samoin kuin lisääntyviin asemäärärahoihin, jota mm. Soinikin haluaa hallituspaikka kiimassaan. On muistettava
tämä on pois kansalaisten palvelujen ja etuisuuksien rahoituksesta. Ja leikkauslistoja syntyy kuin liukuhihnalta (Hetemäki), seuraavaa hallitusta varten.

Nykyisen eduskuntapuolueiden ottama puoluetuki, joka on omittu vain e-kuntapuolueille
ja vastoin CRECO:n (EU:n korruption vastainen toimielin) suosituksia kertoo poliittisen eliitin ylimielisyydestä kansalaisia ja demokratiaa kohtaan. Myös TV/Radion valintakriteerit suosivat vain e-puolueita.

Liikemies ja rahapiirien tuki suuntautuu heitä tukevien puolueiden ”kellokkaille” ja tulokset näkyvät, köyhyys lisääntyy ja toimeentulo yhä vain vaikeutuu pienituloisilla kansalaisilla. Verojen ja maksujen korotus syö nimenomaan pienituloisen toimeentuloa.

Eli todellinen pelastus ja tuki kansalle löytyykin - ei korruptio puolueista, vaan e-kunnan
ulkopuolelta.

Ei kommentteja: