perjantai 25. maaliskuuta 2011

Kapitalistisen järjestelmän kriisi EU maksattaa kriisinsä taas

Mitä enemmän ministerit Katainen/Kiviniemi vakuuttavat miljardien eurojen tuki- ja vastuu rahojen välttämättömyydestä, tukea rahamaailman ahneuden seurauksia sitä selvempi on
millä puolella ”barrikadia” he ovat.

Ministerien yritykset sanoilla selittää, väärää oikeaksi ja rahan jakoa sijoitukseksi
ilmentää täysin sen neuvottomuuden, mihin tämä EU ja rahamaailman nuoleskelu on heidät johtanut.

Eduskuntapuolueiden toimesta ollaan luovutettu oma kansallisvaltiomme päätösvallan avaimet EU:lle ja siinä ohessa myös markkamme, jonka kohtalosta ex presidentti Ahtisaari lupasi päätettävän erikseen. Eipä päätetty.

Näiden toimien vuoksi kansallisvaltiomme on viety ”liekaan” jota eduskuntapuolueet kiskovat yhä uusiin lahtauksiin, EU liitovaltio kiimassaan.

Saksan Ranskan Britannian ja muiden suurten EU maiden pankeilla on kriisimaissa yli 1000 miljardin epävarmat lainasaatavat ja näiden lainojen/takauksien maksajaksi eliittipuolueet ovat määräämässä tavalliset pienituloiset kansalaiset ns. ”talouskurilla” sillä puututaan myös jäsenvaltioiden omiin talousarvioihin (budjetti).

Todennäköistä on, että ”talouskuri” tarkoittaa lisää verohelpotuksia ja tukia rikkaille ja suuryrityksille. Ja maksut ja verot siirretään pienituloisille, eläkeläisille työttömille sairaille
tätä linjaa ovat eri hallitukset suomessa noudattaneet jo 1990 luvulta ja sosiaalituista
osa (toimeentulotuki) on edelleen tällä 20 vuoden takaisella tasolla.

Ei kommentteja: