sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Jokelan "kehittämis toimikunnan" ohjeistuksista

Kun Kokoomuksen lisäksi muutkin eduskuntapuolueet ovat paljastuneet korruptoituneiksi valtaeliitin tukirahakohteiksi, ja kun lisäksi Tuusulassa korkeassa luottamustehtävässä olevan paljastuminen, ja tuomion saaneena veronkiertäjänäkin tunnettu Sjöblom vierittää syyn tapahtuneesta, ei itselleen vaan - Helsingin hallinto-oikeudelle !
Tämäkin kertoo kuinka syvällä on "maan tapana" hoitaa jopa luottamustehtäviä, että täytetään "ensin oma pussi ja sitten kaverien ja sukulaisten" ilman häpeän häivääkään !
On syytä myös lisätä kokoomuksen toiminnasta, sekä valtiollisella että kunnallisella tasolla, että kokoomuksen johdolla Tuusulan kunnalta on leikattu ja tullaan lisää leikkaamaan valtion määrärahoja, sekä Tuusulan kunnanhallituksen ja valtuuston päätöksillä on leikattu kuntalaisilta etuisuuksia vauvasta - vaariin. Esimerkkinä olkoon ns. taksikortti, se otettiin pois n.60 liikuntarajoitteiselta vanhukselta - säästösyistä kokoomuksen johdolla
Eli vaikka Tuusulan kokkareilla on "johtajavaje" tai kuten toimittaja Santavuori kirjoittaa (Keskari 27.12-09) "palkansaajat ja liikemiehet" linja on heillä kaikilla kokkareilla sama - "köyhät kyykkyyn".

Ei kommentteja: